Wandel mee door de Oosterhamrikzone!

30-05-2018

geen reacties
  • Nieuws
  • Achtergrond
Wandel mee door de Oosterhamrikzone!

Benieuwd naar wat de plannen van Aanpak Oosterhamrikzone betekenen? Of juist hoe de fietsvriendelijke Korreweg eruit komt te zien? Wandel dan mee met een van de wijkwandelingen! 

Na het grote succes van de wijkwandelingen in november 2017, organiseren we opnieuw twee wijkwandelingen met elk een ander thema. Op woensdag 13 juni nemen we u mee langs de Korreweg en lichten we de effecten van een fietsvriendelijk inrichting toe. In de wandeling van woensdag 20 juni vertellen we meer over de plannen en gevolgen van de nieuwe auto-, bus- en fietsverbinding en de nieuwe brug over het Van Starkenborghkanaal.

            Woensdagavond 13 juni, 19:00         Fietsstraat Korreweg

            Woensdagavond 20 juni, 19:00         Nieuwe auto-, bus- en fietsverbinding

De wandelingen starten ’s avonds rond 19:00. U wordt dan verwacht aan het informatiecentrum Aanpak Oosterhamrikzone aan de Oosterhamrikkade 119. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

Voor de wijkwandeling langs de Korreweg op woensdag 13 juni hebben zich te weinig mensen aangemeld. De wijkwandeling is daarom geannuleerd en u kunt zich niet meer inschrijven. Inschrijvers ontvangen bericht per telefoon en/of e-mail. In het najaar organiseren we opnieuw wijkwandelingen.

Aanmelden voor de wijkwandeling langs de nieuwe auto-, bus- en fietsverbinding op woensdag 20 juni kan via het formulier hieronder.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden. Let op! U kunt hier een datum kiezen. De dag voor de wandeling sturen wij u een herinnering. In onze privacystatement leest u wat wij met uw gegevens doen.

Inschrijfformulier wijkwandelingen juni 2018
  • Wilt u met meer dan 2 personen komen? Stuur dan even een berichtje naar aanpakoosterhamrikzone@groningen.nl

Meer nieuws

Bekijk nieuwsoverzicht

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt