Inloopbijeenkomst over uitwerking plannen op 23 november

10-11-2017

geen reacties
  • Informatiebijeenkomst
Inloopbijeenkomst over uitwerking plannen op 23 november

Voor de zomer zijn we gestart met het uitwerken van de plannen voor de aanpak van de Oosterhamrikzone. De uitwerking van de plannen is bijna klaar. Ook willen we het resultaat van de ontwerpsessies voor het Oosterhamriktracé en voor de fietsvriendelijke Korreweg aan u laten zien. Daarom organiseren we op donderdag 23 november een inloopbijeenkomst.

In een deel van de uitnodigingsbrieven is per ongeluk een verkeerde onderwerpregel gebruikt. De brief met het juiste onderwerp is hier te lezen. 

Inloopbijeenkomst

U bent van harte welkom op donderdag 23 november 2017 van 16:00 uur – 21:00 uur in het informatiecentrum van Aanpak Oosterhamrikzone, Oosterhamrikkade zuidzijde 119.

U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u het beste past. Tijdens de inloopbijeenkomst laten we onder andere de voorlopige ontwerpen zien en geven we informatie over de kosten van de varianten en over de effecten op het gebied van verkeer, geluid en luchtkwaliteit.

Reageren

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u op reactieformulieren uw menig geven over de plannen. De reacties verwerken we in een reactierapport dat we publiceren op de website.

Hoe verder?

Rond de jaarwisseling gaan de ontwerpen, rapporten, adviezen en het reactierapport naar het college van B&W. Het college kiest, naar verwachting, vervolgens in januari een voorkeursvariant voor het Oosterhamriktracé en voor de fietsvriendelijke Korreweg. Dan volgt een formele inspraakprocedure. Na de formele inspraakperiode neemt de
gemeenteraad in het tweede kwartaal van 2018 een besluit over de voorkeursvarianten.

Meer nieuws

Bekijk nieuwsoverzicht

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt