Aanpak Oosterhamrikzone present op promotiedagen voor bedrijfsleven Noord-Nederland

31-10-2017

geen reacties
Aanpak Oosterhamrikzone present op promotiedagen voor bedrijfsleven Noord-Nederland

Op dinsdag 7 en woensdag 8 november 2017 is Aanpak Oosterhamrikzone aanwezig op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland in MartiniPlaza. Onder het motto 'Groningen verbetert weg en spoor', staan we in een gezamenlijke stand met Groningen Bereikbaar en de grote bereikbaarheidsprojecten. Samen geven we informatie over de bereikbaarheidsprojecten. 

De Promotiedagen is sinds jaar en dag dé beurs voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. De bezoekers kunnen met al hun vragen over Aanpak Oosterhamrikzone terecht in de stand van Groningen Bereikbaar. In deze stand is ook informatie te vinden over twee andere grote infrastructurele projecten in de stad: Aanpak Ring Zuid en Groningen Spoorzone.

Toegang

De stand van Aanpak Oosterhamrikzone en Groningen Bereikbaar (standnummer 2078) bevindt zich, net als voorgaande jaren, direct links na de ingang. De beurs is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. De entree is kosteloos, op vertoon van een relatiekaart/toegangskaart.

Meer nieuws

Bekijk nieuwsoverzicht

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt