Aanpak Oosterhamrikzone op de noordelijke Promotiedagen

31-10-2018

2 reacties
 • Nieuws
Aanpak Oosterhamrikzone op de noordelijke Promotiedagen

Op dinsdag 6 en woensdag 7 november staat Aanpak Oosterhamrikzone op de Noordelijke Promotiedagen in Martiniplaza. Samen met de andere grote bereikbaarheidsprojecten in de stad staan we op de stand van Groningen Bereikbaar. Voor het eerst dit jaar presenteren we de plannen aan de hand van een digitale maquette. 

Digitale maquette

Groningen groeit en de Oosterhamrikzone verandert. Hoe de Oosterhamrikzone verandert, laten we zien aan de hand van een digitale maquette. Daarmee vliegt u door de Oosterhamrikzone en geven we u een indruk van de toekomst. 

Toegang

De stand van Aanpak Oosterhamrikzone en Groningen Bereikbaar (2082) bevindt zich direct links na de ingang. De beurs is toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. De entree is kosteloos en u kunt een entreebewijs aanvragen via de website van de Promotiedagen: www.promotiedagen.nl 

Noordelijke Promotiedagen

De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches in de regio. Jaarlijks doen er zo’n 600 bedrijven mee aan en komen er 25.000 bezoekers. De bezoekers kunnen met al hun vragen over de plannen voor de Oosterhamrikzone terecht in de stand van Groningen Bereikbaar. Ook voor informatie over Aanpak Ring Zuid, Groningen Spoorzone of voor vragen aan het OV-bureau en Groningen Bereikbaar kunt u in de stand terecht. 

Meer nieuws

Bekijk nieuwsoverzicht

Reacties

 1. R. Visser

  10:54 5 nov 2018

  Komt deze maquette ook beschikbaar voor bewoners van het gebied dat de veranderingen betreft? Nu is het dus alleen beschikbaar voor zakelijke partijen, oftewel: mensen die er in de toekomst geld aan moeten verdienen. Het is namelijk niet mogelijk je op te geven voor de Promotiedagen zonder een bedrijfsnaam e.d. op te geven: ofwel, de beurs en dus de maquette is niet te bezoeken door buurtbewoners. En wanneer er een maquette is gemaakt, maak ik eruit op dat er dus bepaalde keuzes zijn gemaakt, die eerder nog niet bekend waren (tijdens de eerdere infobijeenkomsten was er nog erg veel onduidelijk over de daadwerkelijke inrichting van de buurt n.a.v. de nieuwe plannen). Waarom wordt dit eerst aan het bedrijfsleven gepresenteerd en niet aan de buurtbewoners?

  1. Niels (communicatiemanager)

   08:40 6 nov 2018

   Dag R. Visser,
   Dank voor je reactie! De digitale maquette is straks uiteraard beschikbaar voor iedereen. Het is een online platform waar op we de keuzes die de gemeenteraad in juni heeft gemaakt laten zien: wat we in het voorjaar aan de bewoners op papier hebben laten zien, is straks ook digitaal. Dat we de digitale maquette tijdens de promotiedagen gebruiken is ook bedoeld om te kijken of het allemaal werkt zoals we verwachten dat het werkt en om na te gaan wat we in het gebruik kunnen verbeteren.

Laat een reactie achter
 • Wordt niet openbaar gemaakt