Inloopbijeenkomst trekt 245 bezoekers.

24-11-2017

geen reacties
  • Informatiebijeenkomst
  • Informatiecentrum
Inloopbijeenkomst trekt 245 bezoekers.

Op donderdag 23 november stond het informatiecentrum van Aanpak Oosterhamrikzone in het teken van de inloopbijeenkomst waarin onder andere de voorlopige ontwerpen voor het Oosterhamriktracé en de fietsvriendelijke Korreweg werden gepresenteerd. De inloopbijeenkomst trok met 245 bezoekers veel publiek. Ook leverden bezoekers meer dan 50 reactieformulieren in.  

Met de inloopbijeenkomst wilde het projectteam het resultaat laten zien van de ontwerpsessies waarin samen met omwonenden en ondernemers is geprobeerd om de best mogelijke inpassing van de varianten voor het Oosterhamriktracé en de fietsvriendelijke Korreweg te vinden. Daarnaast werd op hoofdlijnen de onderzoeksresultaten gepresenteerd op het gebied van verkeer, luchtkwaliteit, geluid en de toekomst van de busbaanbrug.

Vragen en opmerkingen

In grote prints hingen de resultaten van de ontwerpsessies als tussenstand aan de muren: plankaarten, wegprofielen en impressies. Daarover is gisteravond druk gepraat en gediscussieerd en leidde tot een aantal vragen. Deze vragen verwerken we in het materiaal. Volgende week zetten we alle materialen in de bibliotheek op deze website.

Reactieformulieren

Bezoekers leverden ruim 50 ingevulde reactieformulieren in. De reacties verwerken we in een reactierapport dat we publiceren op de website. Naar verwachting is het reactierapport half december gereed.

Sfeerverslag inloopbijeenkomst 23 november 2017

Op de vloer van het informatiecentrum was een aantal varianten levensgroot aangebracht. Zo konden bezoekers ervaren hoeveel ruimte er is tussen de voordeur, groen, autoverbinding en/of busbaan enzovoort.  Op de vloer van het informatiecentrum was een aantal varianten levensgroot aangebracht. Zo konden bezoekers ervaren hoeveel ruimte er is tussen de voordeur, groen, autoverbinding en/of busbaan enzovoort.

Fotoverslag inloopbijeenkomst 23 november 2017

Meer nieuws

Bekijk nieuwsoverzicht

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt